PAPIRFYLDSMASKINER

 

MC emballage A/S tilbyder markedets bredeste program af fyldningsløsninger, derfor kan vi altid finde den rigtige løsning til Deres behov.

 

Her præsenteres papirfyld, som er den ideelle løsning til tungt gods eller vare med skarpe kanter.

Vi sikrer at varen altid kommer ubeskadiget frem.

 

 

FillPak TT

 

FILLPAK TT maskinen er den ideelle løsning til opgaver hvor der er behov for fyld og beskyttelse af lette produkter. Maskinen er stabil og prisbillig, som gør den interessant allerede ved små behov. Papiret er forud perforeret, hvilket gør det nemt at tilpasse længden efter behov. Maskinen kan monteres på pakkebordet eller stå selvstændig.

Padpak Junior

 

Padpak junior maskinen er den optimale løsning til de små behov. Maskinen opfylder de samme funktioner indenfor krympning af papiret. Fyldet giver derfor den samme beskyttelse som i de større Senior maskiner, men til en billigere leje.

PADPAK SENIOR

 

Maskinen til det større behov. Vælges når man bruger mere end 1 rulle papir om måneden og ønsker en mere automatisk løsning.

 

Den fungerer fuldautomatisk og kan indbygges i mange forskellige sammenhænge. Den kan betjenes med fodpedal eller indstilles til at fremføre faste længder og antal.

Søgaard & Co. - Mere web for pengene
Udskriv